Uitslagen

-�Uitslag clubwedstrijden 19-04-2015

 

GV Impuls Wageningen opnieuw in de prijzen

Tijdens de turnwedstrijden voor de vijfde divisie op zaterdag 14 februari, is gymnastiekvereniging Impuls uit Wageningen wederom in de prijzen gevallen.

De wedstrijden werden gehouden in Beekbergen. Voor Impuls deden er 9 turnsters mee.

 

Maddie Reijenga turnde haar eerste wedstrijd in de categorie instap niveau D2. Ze kon, met name door een zeer goede balk, met een mooie 12e plaats afsluiten.

In de categorie pupil 1 D2 verschenen Aimee Bink, Mare Dannenburg en Serre Arts aan de start. Aimee turnde een fantastische brugoefening maar had wat pech op de balk.

Ze werd uiteindelijk 12e allround. Mare werd mede door een zeer goede sprong en vloer 5e in het klassement. Serra (foto) turnde fantastisch!

Ze had wat pech bij de sprong maar wist op alle andere onderdelen een eerste plaats te bemachtigen! Uiteindelijk mocht zij met de gouden medaille naar huis!

 

In de categorie junior F namen Meike de Groot, Iris Knotnerus, Chaya Hillekens en Nadia Hulshof deel. Meike had een zeer goed balkresultaat ondanks een pijnlijke val.

Ze werd uiteindelijk 12e. Iris turnde een hele regelmatige wedstrijd en mocht uiteindelijke een knappe vijfde plaats in beslag nemen. Op de voet gevolgd met een 4e plaats

door Chaya Hillekens die met name door een goede balkoefening op deze mooie plek uitkwam. Nadia was zeer verrast door haar podiumplaats.

Deze fantastische plaats had zij echter zeer verdiend! Op brug was zij derde maar op alle andere onderdelen liet zij de concurrentie ver achter zich! Niet gek dus dat zij met het goud

naar huis mocht!

 

Als laatste ging in de categorie Senior E Florine Knotnerus van start. Ondanks een blessure nam zij toch deel. En wel zeer verdienstelijk! Door een goede wedstrijd op alle onderdelen,

maar met name op brug, kon zij uiteindelijk het zilver om haar nek hangen! Ook zij leverde dus een fantastische prestatie!

 

Alle uitslagen van deze wedstrijden zijn te bekijken opwww.oost.kngu/uitslagen.

Alle foto's zijn te bekijken onder het kopjefoto's

.�Serra 1e plaats

Last Updated on Wednesday, 15 January 2020 16:04
 
   
| Monday, 25. October 2021 || Designed by: LernVid.com |